Recensies

Gemiddeld:

9.2

3167 recensies

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken

Nieuwste recensies

10
10
Prima service

Vertrouwd adres en goede service. Top garage!

Aanbevelen?

Ja

20-07-2024

Jan uit Hendrik Ido Ambacht

10
10
Zeer goed

Zeer goed zoals altijd Prijs/ kwalteitsverhouding prima

Aanbevelen?

Ja

19-07-2024

Jan uit Dordtecht

9
9
geweldige directe service, staan altijd voor je klaar

goede service en altijd een goed advies

Aanbevelen?

Ja

18-07-2024

meneer R. Gorter uit Groot-Ammers

9
9
Goed service en afspraken zijn nagekomen

Na aanschaf van een auto bleek de auto meer olie te gebruiken als gebruikelijk. De motor is gereviseerd tegen een redelijke vergoeding, waarbij het grootste deel voor rekening van PG auto’s was. Helaas waren er toch onverwachte kosten en die heeft PG auto’s voor hun rekening genomen. Al met al is het een en ander netjes afgehandeld.

Aanbevelen?

Ja

17-07-2024

Cor uit Ridderkerk

8
8
Ben heel erg tevreden over de auto

Heb hier ongeveer een 1,5 maand geleden een s80 v8 gekocht ben zeer tevreden over de auto, hij doet wat hij belooft en dan nog wat extra's . De zaak is misschien wat klein maar wel heel netjes, het contact met deze mensen heb ik als plezierig ervaren,lekker nuchter en to the point

Aanbevelen?

Ja

16-07-2024

Mannes Olthof uit Bergentheim

9
9
Als je daar je auto brengt word hij goed gemaakt. Klasse

Goede service. Als je auto gemaakt wordt, rijdt hij echt weer perfect!

Aanbevelen?

Ja

15-07-2024

meneer Paans uit Alblasserdam

10
10
Service met een hoofdletter!

Als je je auto bij de mannen van PG brengt, dan weet je dat het goed is. Je wordt niet als klant, maar als vriend behandeld. Wederzijds respect is daarbij de doorslaggevende factor. In de 25 jaar dat wij nu klant zijn hebben we lief en leed gedeeld en is er nooit een onvertogen woord gevallen. Altijd wordt alles uiterst correct opgelost. Voor ons dé perfecte match. Hier kan geen Volvo-dealer met strak-in-het-pak verkopers tegenop.

Aanbevelen?

Ja

15-07-2024

Jan uit Oud-Beijerland

8
8
Snel tussendoor geholpen.

Snel tussendoor geholpen, ook al was het vakantietijd.

Aanbevelen?

Ja

14-07-2024

Ad uit Zwijndrecht

9
9
Kwaliteit en klantvriendelijkheid hand in hand.

Kom hier nu al een paar jaar en ben tot op heden dik tevreden over de geleverde service.

Aanbevelen?

Ja

09-07-2024

Marc uit Ridderkerk

10
10
Jaarlijkse keuring weer top

Vaste klant bij pg Ze doen wat ze beloven

Aanbevelen?

Ja

08-07-2024

Rene uit Sliedrecht

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor het laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie.