Recensies

Recensies:
3090
Gemiddeld:
9.2

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Len uit Alblasserdam

25-04-2024

Beschrijving:

Mijn volvo had nukken bij het starten zo erg dat ik er niet mee weg wilde gaan. In het weekend bij pg gezet met het verzoek erna te kijken als ze tijd hadden. Dinsdag was de diagnose gesteld en de prijsopgave geregeld. Donderdag was de auto al klaar! Heel blij mee, kan weer met een gerust hard op stap met de 26 jaar oude ROFFEL!

Ervaring in 1 zin:

Snelle behandeling!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jan uit Rotterdam

25-04-2024

Beschrijving:

Goede adviezen, prima prijzen, snelle service.

Ervaring in 1 zin:

Vakkundig en prettige service.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

meneer Robert Kasper uit Vlaardingen

24-04-2024

Beschrijving:

zie boven

Ervaring in 1 zin:

kennis van zaken en goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

J.l. Pelle uit Papendrecht

24-04-2024

Beschrijving:

Prima service!

Ervaring in 1 zin:

Absoluut geen klachten.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

aad tomaat uit Helmond

22-04-2024

Beschrijving:

Kwam onverwachts binnen, en ben desondanks goed te woord gestaan en we kwamen al snel tot de juiste koop onder het genot van een bakkie koffie. Leuk bedrijf met diverse auto's voor de verkoop; voor ieder wat wils met een eigen onderhoud/reparatie service. Bij het overhandigen van de sleutels kreeg ik ook nog een bos bloemen mee en daar was de vrouw weer erg verrast en blij mee.

Ervaring in 1 zin:

Snelle en behulpzame medewerking in bezit van de juiste kennis.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Henk uit Numansdorp

22-04-2024

Beschrijving:

Zoals altijd perfecte service!

Ervaring in 1 zin:

super

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

albert walrave uit Veere

21-04-2024

Beschrijving:

Zoals altijd ook deze keer weer prima geholpen en vooraf goed geïnformeerd over de hoogte van de extra kosten, die de reparatiesmet zich meebrachten. Dit bedrijf is een aanrader voor Volvo rijders!

Ervaring in 1 zin:

Betrouwbare, deskundige Volvo specialist.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Nico uit Almkerk

20-04-2024

Beschrijving:

Goed geregeld zeer goed bevallen

Ervaring in 1 zin:

Zeer goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Gerard uit Papendrecht

19-04-2024

Beschrijving:

Als klant word je -als je onaangekondigd langskomt met ?kleine? reparaties- altijd onmiddellijk en voortreffelijk geholpen.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

J. uit Papendrecht

19-04-2024

Beschrijving:

Mensen die hun vak verstaan, betrouwbaar en eerlijk/realistisch.

Ervaring in 1 zin:

Goed bedrijf!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Han uit Dordrecht

19-04-2024

Beschrijving:

Tot nu toe ( wij komen al 12 jaar) bij pg auto's. De 2 eigenaren zijn, net als de automonteurs , zeer begaan met de klant, Prima hulp bij vragen. Menig bedrijf kan aan hun een voorbeeld nemen! Han Prins Dordrecht

Ervaring in 1 zin:

Prima bedrijf

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arie uit Papendrecht

18-04-2024

Beschrijving:

Krijg van tevoren altijd een schatting van de kosten.

Ervaring in 1 zin:

Altijd klant vriendelijk

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

meneer uit Zwijndrecht

18-04-2024

Beschrijving:

Volvo vakgarage waar je na afspraak niet ontvangen word door een gastdame en binnenkomt in een klinisch geheel. Gewoon een bakkie, sleutels inleveren en weten dat het goed komt, dat geeft vertrouwen.

Ervaring in 1 zin:

Prima no nonsens garage

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Kees uit Rotterdam

17-04-2024

Beschrijving:

Het zijn hartelijke klantvriendelijke mensen met zeer ervaren deskunidige monteurs die voor elk probleem een oplossing hebben.

Ervaring in 1 zin:

Een vakkundige garage.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

jdw.van voorst uit Sliedrecht

16-04-2024

Beschrijving:

Het feit dat ik hier al 15 jaar klant ben spreekt al voor zich! Deze garage staat voor kwaliteit ,wat je terug ziet in alles. Hier is de klant echt nog Koning .Prima service .De werkplaats ziet er altijd geordend uit,De monteurs zijn echt volvo specialisten en liefhebbers tegelijk.Je kunt altijd langs komen met een probleem.,Onder het genot van een kop koffie checkt iemand even of het pluis of niet pluis is .Prijs kwaliteit prima. Onderdelen die worden vervangen zijn altijd origineel volvo, hier doen ze geen concessies in. Volvo bezitters, deze garage geeft je auto de aandacht die het verdient!

Ervaring in 1 zin:

excellent

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Bert uit Sliedrecht

16-04-2024

Beschrijving:

Gewoon goed

Ervaring in 1 zin:

Prima service, duidelijk over de kosten en netjes uitgevoerd

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Garik uit Alblasserdam

13-04-2024

Beschrijving:

Altijd vriendelijk en behulpzaam tegen scherpe prijzen

Ervaring in 1 zin:

Top Service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Janneer/mevrouw uit OUD-ALBLAS

11-04-2024

Beschrijving:

Geheel prima service.

Ervaring in 1 zin:

Altijd prima service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Hans uit Dordrecht

10-04-2024

Beschrijving:

Vriendelijk en vakkundig personeel. Prijs kwaliteit prima in orde

Ervaring in 1 zin:

Geweldig

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Krijn uit Dordrecht

08-04-2024

Beschrijving:

Pas APK gehad en ze denken goed met je mee. Ze helpen waar nodig. Er hangt een hele fijne werksfeer het is altijd gezellig als je er bent, ook om even een rondje door de showroom te lopen.

Ervaring in 1 zin:

Fijne werksfeer en fijne medewerkers

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10