Recensies

Recensies:
2545
Gemiddeld:
9.1

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Maaike uit Rotterdam

29-06-2022

Beschrijving:

Prima service

Ervaring in 1 zin:

Goed geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Kees Visser uit sliedrecht

27-06-2022

Beschrijving:

Niets is te veel . Vakkundig en behulpzaam personeel

Ervaring in 1 zin:

vakkundig

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Martin uit Rotterdam

27-06-2022

Beschrijving:

Een voorbeeld voor alle autobedrijven. Hier weet je dat je Volvo met liefde en respect behandeld wordt. Er wordt goed gecommuniceerd en in alles zie je dat er eerlijk gehandeld wordt. Waar vind je dat nog? Nou hier dus!

Ervaring in 1 zin:

Echte specialistische kennis en een eerlijk bedrijf

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Carolien Donker uit Papendrecht

27-06-2022

Beschrijving:

Geweldige service, deskundige monteurs.

Ervaring in 1 zin:

Geweldige service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Aart uit Zwijndrecht

25-06-2022

Beschrijving:

Op tijd klaar, nette ontvangst, prima

Ervaring in 1 zin:

Prima service conform afspraak, APK en nieuwe voorbanden V50

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arend uit Spijkenisse

24-06-2022

Beschrijving:

Accuraat en aandacht voor de klant

Ervaring in 1 zin:

Prima garage

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Gerard Kooy uit Strijen

23-06-2022

Beschrijving:

Wij hebben genoten van de hoge Kwaliteit Klantvriendelijkheid& Kwaliteit van de Volvo. niet te vergeten het personeel van dit bedrijf, die allemaal zeer entousiast hun werk verricht hebben. we reden met een Schitterende Volvo naar huis .

Ervaring in 1 zin:

Volvoorspoed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Gerrit van der Padt uit Bleskensgraaf

20-06-2022

Beschrijving:

snelle goede service

Ervaring in 1 zin:

snelle goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Bert uit Dordrecht

20-06-2022

Beschrijving:

Heb mijn auto er al jaren naar tevredenheid in onderhoud

Ervaring in 1 zin:

Fijne garage met vakkundig en hulpvaardig personeel

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Onno uit Papendrecht

19-06-2022

Beschrijving:

Inspectie door PG motor uitgevoerd na particuliere aanschaf gebruikte V40. Een complete controle voor een redelijk tarief met daarbij een goed onderhoudsadvies.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Marcel uit Papendrecht

18-06-2022

Beschrijving:

Al meer dan 20 jaar een zeer tevreden klant. Door de jaren heen diverse Volvo modellen aangeschaft en in onderhoud gehad. Altijd een eerlijk verhaal, met een bak koffie en een glimlach. En natuurlijk top auto's, die Volvo's Hoop dat ze nog lang zo doorgaan.

Ervaring in 1 zin:

Betrouwbaar, eerlijk, fijne mensen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jan uit Hendrik-Ido-Ambacht

18-06-2022

Beschrijving:

Goede klantgericht bedrijf met verstand van zaken en liefde voor de Volvo. Goede kwaliteit/prijs verhouding en eerlijk advies. Ik wens elke Volvo bezitter onderhoud bij P&G!

Ervaring in 1 zin:

Volvo experts met passie

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Willem kooy uit strijen

16-06-2022

Beschrijving:

Vriendelijke geen zakelijke houding. Goed geholpen .en tenslotte ook nog een andere auto gekocht

Ervaring in 1 zin:

Nette zaak

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jan uit Hendrik Ido Ambacht

15-06-2022

Beschrijving:

Servicebeurtje en apk.

Ervaring in 1 zin:

Zoals altijd alles top geregeld.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Bram uit Rotterdam

14-06-2022

Beschrijving:

Fijn bedrijf om te komen met deskundige personeel en goede service

Ervaring in 1 zin:

Perfect

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Ron uit Dordrecht

12-06-2022

Beschrijving:

Wederom keurig geholpen en het probleem opgelost.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekende service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Henk van den Berg uit Numansdorp

10-06-2022

Beschrijving:

klantvriendelijk, denken mee en zoeken de meest goede oplossing

Ervaring in 1 zin:

super service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Laurens uit Papendrecht

09-06-2022

Beschrijving:

Uitstekende service. Denken met je mee. Houden je goed op de hoogte en geven ook aan wanneer wat gedaan moet worden, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Ervaring in 1 zin:

Meedenkend ervaren volvo specialist

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Georg uit Papendrecht

09-06-2022

Beschrijving:

Ik ken het bedrijf reeds van het begin en daaruit is een vaste basis van vertrouwen gegroeid. Na een tiental auto?s die ik door de loop der jaren bij PG kocht, is dat vertrouwen alleen maar sterker geworden. Het belang van de klant staat voorop, zelfs als die een keer streng wordt terechtgewezen. Kortom, ik kom er graag.

Ervaring in 1 zin:

PG is eerlijk, betrouwbaar, soms streng, maar altijd in hartelijke sfeer.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Florens uit Alblasserdam

07-06-2022

Beschrijving:

Ben op dr hoogte gehouden tijdens de beurt en onvoorziene dingen zijn netjes overlegd. Goede garage.

Ervaring in 1 zin:

Top

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10