Recensies

Recensies:
2617
Gemiddeld:
9.1

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Ineke Schouten uit Dordrecht

23-09-2022

Beschrijving:

Duidelijkheid en vertrouwen straalt de leiding en monteurs uit

Ervaring in 1 zin:

Vertrouwen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Paul uit Nieuw lekkerland

18-09-2022

Beschrijving:

Goed geholpen! Vriendelijke mensen

Ervaring in 1 zin:

Zeer kundig geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

meneer/mevrouw Arthur uit Rotterdam

17-09-2022

Beschrijving:

Met veel aandacht voor de auto en voor de klant.

Ervaring in 1 zin:

Altijd een goed gevoel bij de kwaliteit van het geleverde werk en de service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Stephan uit Boskoop

15-09-2022

Beschrijving:

Een fijn bedrijf. Ik kocht mijn Volvo vlak voor de vakantie en ondanks de drukte hebben ze de auto goed afgeleverd. Hebben kennis van zaken. Absoluut tevreden.

Ervaring in 1 zin:

Zeer goed, betrouwbaar en snelle service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

meneer/mevrouw uit Dordrecht

09-09-2022

Beschrijving:

Prettige en hartelijke ontvangst en geholpen worden

Ervaring in 1 zin:

Positief

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
7

meneer/mevrouw uit Papendrecht

09-09-2022

Beschrijving:

Top ervaring! Goeie service en staan altijd voor je klaar!

Ervaring in 1 zin:

Top ervaring!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

de Boer uit Rotterdam

08-09-2022

Beschrijving:

Meedenkend en hoge kwaliteit.

Ervaring in 1 zin:

Vakbekwaam

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

meneer/mevrouw uit H.I. Ambacht

08-09-2022

Beschrijving:

aardig personeel dat altijd voor je klaar staat

Ervaring in 1 zin:

supersnelle hulp

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Arend uit Spijkenisse

07-09-2022

Beschrijving:

Onverwacht langs geweest met een kapot dimlicht en direct geholpen.

Ervaring in 1 zin:

Perfecte service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

mevrouw Donker uit Papendrecht

06-09-2022

Beschrijving:

Geweldige service, gaan door tot het opgelost is, en kijken nog verder de auto na. PG auto's verstaat hun vak in alle opzichten

Ervaring in 1 zin:

Geweldige service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Robert Kasper meneer. uit Vlaardingen

05-09-2022

Beschrijving:

Zie boven.

Ervaring in 1 zin:

Deskundig, client-vriendelijk en uitstekende prijs-kwaliteit relatie

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Henk uit Numansdorp

05-09-2022

Beschrijving:

super bedrijf

Ervaring in 1 zin:

super bedrijf

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Cor uit Papendrecht

01-09-2022

Beschrijving:

Kan er gewoon kort in zijn. Elke keer weer een klantvriendelijke topservice.

Ervaring in 1 zin:

Top service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Meneer uit Zuid-Holland

28-08-2022

Beschrijving:

Voordat ik mijn Volvo 240 kocht, heb ik deze hier na laten kijken. Werd gerust gesteld door een vriendelijk belletje. Aan te raden voor de Volvo-liefhebbers die willen dat er goed voor hun wagen gezorgd wordt.

Ervaring in 1 zin:

Auto na laten kijken voordat ik 'm kocht. Keurige service, weten waar ze het over hebben.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

meneer/mevrouw uit nvt

25-08-2022

Beschrijving:

Ze denken mee voor oplossingen!

Ervaring in 1 zin:

UITSTEKEND!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

David uit Dordrecht

24-08-2022

Beschrijving:

Het deskundige team maakt goede diagnoses. Communicatie hierover is fijn en tijdig. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Mijn auto kreeg een kleine beurt en loopt weer als een zonnetje.

Ervaring in 1 zin:

Deskundig team

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Hans uit Papendrecht

22-08-2022

Beschrijving:

Uitstekend geholpen in een goede sfeer.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend geholpen.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

leen uit Alblasserdam

19-08-2022

Beschrijving:

goede service !!

Ervaring in 1 zin:

prima / vriendelijk / deskundig !!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Patrick uit Heinenoord

19-08-2022

Beschrijving:

Bekwaam, vriendelijk en eerlijk. Gewoon wat je wilt.

Ervaring in 1 zin:

Top

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

meneer Ron uit Groot-ammers

19-08-2022

Beschrijving:

Prettig, veel kennis

Ervaring in 1 zin:

Staan ten alle tijde voor je klaar

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10